Cartofii fierti se zdrobesc, adaugam faina, galbenusurile, sarea, drojdia dospita in lapte si untul. Toata compozitia se framanta si se pune sa creas
Cartofii fierti se zdrobesc, adaugam faina, galbenusurile, sarea, drojdia dospita in lapte si untul.
Toata compozitia se framanta si se pune sa creasca timp de o ora.
Se intinde o foaie groasa de un deget si se taie cu un pahar forme rotunde de 5-6 cm diametru.
Se prajesc si pe o parte si pe cealalta in ulei firbinte.
Se scot pe un servet de hartie, pentru a se absoarbe surplusul de ulei.
Se pot servi ca fel principal cu magiun de prune si presarate cu zahar pudra.
Se mai pot servi si ca garnitura pentru mancarurile cu carne de vanat.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:
Cartofi magici
Cartofi umpluti
Papanasi de cartofi cu cascaval
Am gasit la bucataras Gaby_d aceasta reteta pe care am modificat-o foarte usor.Mi-a placut la nebunie!! E usor de facut,...
Omleta cu slaninuta la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj