Cartofii fierti se zdrobesc, adaugam faina, galbenusurile, sarea, drojdia dospita in lapte si untul. Toata compozitia se framanta si se pune sa creas
Cartofii fierti se zdrobesc, adaugam faina, galbenusurile, sarea, drojdia dospita in lapte si untul.
Toata compozitia se framanta si se pune sa creasca timp de o ora.
Se intinde o foaie groasa de un deget si se taie cu un pahar forme rotunde de 5-6 cm diametru.
Se prajesc si pe o parte si pe cealalta in ulei firbinte.
Se scot pe un servet de hartie, pentru a se absoarbe surplusul de ulei.
Se pot servi ca fel principal cu magiun de prune si presarate cu zahar pudra.
Se mai pot servi si ca garnitura pentru mancarurile cu carne de vanat.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:
Cartofi magici
Cartofi umpluti
Papanasi de cartofi cu cascaval
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii