Gogosi cu nectarine

Nectarinele se curata de samburi si se taie in felii mai groase ( cca 1 cm). Se bat putin cele 2 oua se adauga zaharul, uleiul, laptele, praful de cop

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150 gr. faina
  • 200 gr. lapte
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita praf copt
  • un praf de scortisoara
  • nectarine
  • zahar pudra pentru deasupra

Mod de preparare

Nectarinele se curata de samburi si se taie in felii mai groase ( cca 1 cm). Se bat putin cele 2 oua se adauga zaharul, uleiul, laptele, praful de copt si faina. Se formeaza un aluat ca de clatite, dar mai gros. Cu o lingura luam o bucata de nectarina si o dam prin aluat. Se prajesc in ulei incins. Cand sunt rumene se scurg si se presara deasupra zahar pudra amestecat cu scortisoara.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de Lohikeitto, supa finlandeza de somon (nr.10 din Top Best Soups in the World)

Am revenit  la topul 50, cu  cele mai bune supe din lume, si anume supa finlandeza ce ocupa locul 10 .  Usor...

Reteta de Lohikeitto, supa finlandeza de somon (nr.10 din Top Best Soups in the World)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca