Se pun impreuna la fiert 200 ml apa, uleiul si sarea. Cand au dat in clocot, se toarna faina si se amesteca repede, pana se desprinde aluatul de pe va
Se pun impreuna la fiert 200 ml apa, uleiul si sarea. Cand au dat in clocot, se toarna faina si se amesteca repede, pana se desprinde aluatul de pe vas. Apoi vasul cu aluat se da la o parte si dupa ce acesta s-a racit putin se adauga pe rand ouale, amestecand bine, dupa fiecare ou. Cu o lingurita inmuiata in ulei, se iau bucati mici de aluat, se pun intr-un vas cu ulei incins si se prajesc pana se rumenesc.
Gogosile se servesc calde sau reci, cu sirop sau cu sos de ciocolata, ori pudrate numai cu zahar vanilat.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare
Turta dulce
Ciocolata de casa
Pentru ca mi-a placut mult rulada lui Merisor am pregatit si eu doua placinte rulate cu dovleac turcesc. Daca mi-aduc...
Desert placinte rulate cu dovleac turcescGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa