Gogosi frantuzesti

Se pun la fiert apa impreuna cu uleiul si sarea. Se adauga faina in ploaie si se amesteca bine. Se lasa la racit apoi compozitia si se adauga pe rand

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 ml apa
  • 75 ml ulei
  • sare
  • 150 gr faina
  • 3-4 oua
  • 100 gr sirop de fructe

Mod de preparare

Se pun la fiert apa impreuna cu uleiul si sarea. Se adauga faina in ploaie si se amesteca bine. Se lasa la racit apoi compozitia si se adauga pe rand ouale. Se iau cu o lingurita unsa cu ulei, din compozitie si se pun gogoselele la prajit in ulei incins,
Se servesc calde sau reci cu sirop de ciocolata.

Alte retete de dulciuri:

Cozonac moldovenesc

Cornulete cu rahat

Prajituri simple

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!