Se fierb laptele cu untul intr-o oala, se da drumul la faina si se amesteca repede. Se freaca aluatul pana se raceste si se inglobeaza galbenusurile.
Se fierb laptele cu untul intr-o oala, se da drumul la faina si se amesteca repede. Se freaca aluatul pana se raceste si se inglobeaza galbenusurile. Se ia cate o lingura din compozitie si se prajeste in ulei incins.
Cand sunt gata, gogosile se tavalesc prin zahar pudra.
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii