Se fierb laptele cu untul intr-o oala, se da drumul la faina si se amesteca repede. Se freaca aluatul pana se raceste si se inglobeaza galbenusurile.
Se fierb laptele cu untul intr-o oala, se da drumul la faina si se amesteca repede. Se freaca aluatul pana se raceste si se inglobeaza galbenusurile. Se ia cate o lingura din compozitie si se prajeste in ulei incins.
Cand sunt gata, gogosile se tavalesc prin zahar pudra.
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la draga de Rocsi si vreau sa va spun ca au iesit niste cornuri foarte bune si...
Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj