Se amesteca ouale cu zaharul si faina, se adauga praful de copt si sarea. Se obtine o compozitie asemanatoare cei de clatite. Se pune uleiul intr-un
Se amesteca ouale cu zaharul si faina, se adauga praful de copt si sarea. Se obtine o compozitie asemanatoare cei de clatite. Se pune uleiul intr-un ceaun la incins. Se ia cu lingurta din compozitie si se pune in ceaun. Se prajesc pe ambele parti. Se scot pe un servet.
Se pudreaza cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii