Inele cu branza si gem

Intr-un castron se pun: branza de vaci, ouale, zaharul, zaharul vanilinat, coaja rasa de la o lamaie, un praf de sare si se amesteca bine, pana se om

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 200gcfaina
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 1 plic praf de copt
  • 75g zahar
  • 150g smantana
  • 250 ml ulei
  • 3 linguri gem de capsuni
  • un praf de sare

Mod de preparare

Intr-un castron se pun: branza de vaci, ouale, zaharul, zaharul vanilinat, coaja rasa de la o lamaie, un praf de sare si se amesteca bine, pana se omogenizeaza compozitia. Se adauga apoi faina amestecata cu praful de copt. Se ia cu lingura din compozitie, se ruleaza in mainile date prin faina niste bastonase care se unesc apoi la capete, formandu-se inele. Acestea se prajesc in uleiul incins, rumenindu-se pe ambele parti.


Se servesc fierbinti, cu smantana si gem deasupra. Se pot servi si ca desert, presarati cu zahar pudra.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!