Intr-un castron se pun: branza de vaci, ouale, zaharul, zaharul vanilinat, coaja rasa de la o lamaie, un praf de sare si se amesteca bine, pana se om
Intr-un castron se pun: branza de vaci, ouale, zaharul, zaharul vanilinat, coaja rasa de la o lamaie, un praf de sare si se amesteca bine, pana se omogenizeaza compozitia. Se adauga apoi faina amestecata cu praful de copt. Se ia cu lingura din compozitie, se ruleaza in mainile date prin faina niste bastonase care se unesc apoi la capete, formandu-se inele. Acestea se prajesc in uleiul incins, rumenindu-se pe ambele parti.
Se servesc fierbinti, cu smantana si gem deasupra. Se pot servi si ca desert, presarati cu zahar pudra.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti