Din faina, oua, drojdie, sare si apa se prepara coca. Separat se fierb cartofii in coaja, se curata, se trec prin masina de tocat carne si apoi se ada
Din faina, oua, drojdie, sare si apa se prepara coca. Separat se fierb cartofii in coaja, se curata, se trec prin masina de tocat carne si apoi se adauga la coca cu care se framanta bine si se lasa coca sa creasca. Intr-un vas in ulei infierbantat se prajesc fara a se rumeni pe ambele parti bucati de coca a cate 60 gr. sau 30 gr (depinde cat de mari ii vreti), care se intind cu mana.
Se servesc calzi. Se pot servi si cu zahar pudra pe de-asupra
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti