Se amesteca toate ingredientele bine pana devine o pasta, se coc in ulei incins, iar cand sunt gata se scot pe servet sa absoarba grasimea si se serve
Se amesteca toate ingredientele bine pana devine o pasta, se coc in ulei incins, iar cand sunt gata se scot pe servet sa absoarba grasimea si se servesc calzi cu smantana si gem.
In farfurie se aseaza 2 papanasi cu doua linguri de smantana deasupra si o lingurita de dulceata.
Pofta buna!
Reteta Desert rece cu branza si zmeura a fost propusa de caunii elena 1701 pe forum culinar.ro
Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti