Papanasi

Se amesteca si se prajesc in ulei. I-am facut astfel pentru ca o tipa i-a mancat intr-un restaurant de forma asta dar prefer sa-i fac cu 1

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 330 gr de branza de vaci
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • un pliculet de vanilina
  • o jumatate de lingurita de praf de copt
  • 250 gr de faina

Mod de preparare

Se amesteca si se prajesc in ulei.

I-am facut astfel pentru ca o tipa i-a mancat intr-un restaurant de forma asta dar prefer sa-i fac cu 100 de grame de faina mai putin asa cum si face mama pentru ca sunt mai moi si se simte mai bine gustul de branza.
Pofta buna!

Reteta Papanasi a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro

Alte retete de papanasi:

Reteta Papanasi prajiti a fost propusa de svetlana

Reteta Papanasi din branza de vaci a fost propusa de gherman_43428

Reteta Papanasi 'regali' a fost propusa de Pocahontas

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan

Foarte bun a fost sosul,o sa incerc cu carne tocata de pui sau de porc,asta de vita nu ma prea incanta.

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii