Toate se omogenizeaza binedupa care se lasa 20min, se ia din compozitie cu lingura si se pune in uleiul incins si se prajesc pe ambene parti pina devi
Toate se omogenizeaza binedupa care se lasa 20min, se ia din compozitie cu lingura si se pune in uleiul incins si se prajesc pe ambene parti pina devin aurii.
Se servesc cu gem.
Pofta buna!
Reteta Papanasi prajiti a fost propusa de svetlana pe forum culinar.ro
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa