Perisoare din branza si cartofi

Se fierb cartofii in coaja si cat sunt inca fierbinti se curata si se fac piure, frecand cu dosul lingurii. Se amesteca piureul bine cu un ou intreg,

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr branza de vaci
  • 150 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 1 ou
  • coaja rasa de lamaie
  • 500 gr cartofi
  • ulei

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja si cat sunt inca fierbinti se curata si se fac piure, frecand cu dosul lingurii. Se amesteca piureul bine cu un ou intreg, branza, un praf de sare, coaja de lamaie rasa si zaharul. Se fac perisoare care se coc in ulei fierbinte.
Se servesc calde.

Alte retete:

Gogosi

Galuste cu prune

Placinta cu dovleac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv "Taci si inghite"

Acum cateva zile a pus Gaby pe Facebook un link cu o reteta: "Taci si inghite". Am tacut si am inghitit in sec, ce...

Aperitiv "Taci si inghite"
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca