Se curata capsunile, se spala si se zdrobesc cu furculita (sau la robot dar la viteza mica pentru ca trebuie sa ramana si bucatele de fruct) si se ame
Se curata capsunile, se spala si se zdrobesc cu furculita (sau la robot dar la viteza mica pentru ca trebuie sa ramana si bucatele de fruct) si se amesteca intr-un vas cu sucul de la 3 portocale si 2 lamai.
Se lasa la frigider 2 ore:
Laptele se amesteca cu zaharul si se pune pe foc mic pana se topeste tot zaharul (laptele NU trebuie sa fiarba):
Dupa cele 2 ore se amesteca capsunile cu laptele rece.
Se baga la congelator pentru minim 6 ore.
Cu o ora inainte de a fi servita se scoate din congelator:
Se amesteca bine, se pune in pahare si se serveste.
Reteta Cremolata, desert semi inghetat de capsuni a fost propusa de Laura A
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa