Inghetata cu caramel poate fi facuta de oricine in casa. Este usor de preparat si te poti bucura in orice moment de ea.
Caramelizam 100 g zahar,
Cand a devenit auriu se adauga untul si 50 ml frisca lichida, se fierbe la foc mic, pana se topeste caramelul si compozitia incepe sa se ingroase. Se lasa la racit.
Galbenusurile le mixam cu restul de zahar pane devine ca o crema ,adaugam laptele fierbinte.
Punem vasul pe foc si amestecam continuu, se fierbe pana se ingroasa, se lasa la racit.
In compozitia de galbenusuri racita se adauga sosul de caramel, branza si frisca batuta, se incorporeaza usor cu o lingura cu miscari de jos in sus.
Se pune in caserole si se da la congelator pentru cateva ore.
Eu am pus bomboane boni bom in pahare si dupa care am adaugat compozitia.
Inghetata de caramel se serveste oricand doriti :).
De vreo câteva săptămâni am descoperit gustul cărnii de rață. Super delicioasă! Sincer e prima oară, în viața mea,...
Rață înăbușită în suc de ananasOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj