Se freaca trei oua cu sase linguri de zahar si se adauga romul. Laptele se fierbe cu cacaua pana cand da in clocot. Se lasa apoi la racit si se adauga
Se freaca trei oua cu sase linguri de zahar si se adauga romul. Laptele se fierbe cu cacaua pana cand da in clocot. Se lasa apoi la racit si se adauga vanilia. Se incorporeaza amestecul de oua in lapte, amestecand foarte bine. Se pune intr-un vas la congelator.
Cand este aproape congelata, se scoate si se amesteca cu 100 g de frisca si se introduce iar la congelator, pana cand se congeleaza.
Se serveste cu frisca.
Alte dulciuri retete recomandate
Papanasi fierti
Ciocolata de casa
Inghetata de zmeura
m-am inspirat de la Merisor https://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-foi-si-gem-de-prune-79181.html
Prajitura cu foi si gem de pruneDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata