Inghetata de caise este foarte cremoasa, aromata, perfecta ca si desert de vara, fiind preparata cu fructe proaspete. Iti recomand sa o incerci cat timp se gasesc caise proaspete, bine coapte.
Pentru a pregati inghetata de caise se aleg caise bine coapte, se zdrobesc cu o lingura de lemn si se lasa pe un tifon sa se scurga. Se foloseste numai sucul de fructe. Pe foc mic, se pune zaharul intr-un vas emailat impreuna cu un litru de apa si se amesteca pana la completa dizolvare. Se trage vasul de pe foc, se adauga sucul de fructe, lamaia stoarsa se omogenizeaza si se pune amestecul in forme speciale de inghetata. Formele se introduc in congelator si se lasa pana cand ingheata continutul.
Inghetata de caise poate fi servita cu bucati de fructe sau frisca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa