Se freaca galbenusurile cu zaharul si cacaua. Se adauga laptele caldut si se amesteca bine. Se pune vasul la fiert in baie de aburi, amestecand conti
Se freaca galbenusurile cu zaharul si cacaua. Se adauga laptele caldut si se amesteca bine. Se pune vasul la fiert in baie de aburi, amestecand continuu, pana se ingroasa. Jumatate din cantitatea de ciocolata se da prin razatoare si se adauga in crema de ou, amestecand pana se topeste.
Se lasa crema sa se raceasca si apoi se adauga esenta de rom si restul de ciocolata, care a fose taiata in bucatele cat mai mici. Se toarna compozitia in forme si se lasa la congelator pana se intareste.
Alte dulciuri retete recomandate
Inghetata de zmeura
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti