Pentru inghetata de ciocolata se freaca ouale cu zaharul. Se pun sa fiarba laptele cu vanilia, se moaie pe marginea masinii ciocolata taiata bucati mici, cu putina apa.
Pentru inghetata de ciocolata se freaca ouale cu zaharul. Se pun sa fiarba laptele cu vanilia, se moaie pe marginea masinii ciocolata taiata bucati mici, cu putina apa. Se amesteca incet cu laptele si apoi cu ouale. Se face ca si inghetata de vanilie. Ciocolata poate fi inlocuita cu 50 g cacao care se freaca cu putina apa si se amesteca cu laptele. Cand inghetata este aproape gata, se poate adauga, odata cu frisca batuta (vezi inghetata de vanilie), si putina ciocolata sfaramata nu prea marunt. Se invarteste pana se intareste cat trebuie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa