Inghetata de fructe

Se amesteca iaurtul cu vinul si zaharul, cu romul, fructele strivite si gelatina dizolvata. Se pune in forme si se ingheata.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie (borcan) mare cu iaurt
  • 1 pahar de vin (in care s-au pus 2 lingurite de zahar)
  • 1 lingurita de rom sau coniac
  • 300 g fructe strivite (capsuni
  • zmeura
  • visine)
  • 2 foi de gelatina

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul cu vinul si zaharul, cu romul, fructele strivite si gelatina dizolvata. Se pune in forme si se ingheata.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...