Pentru inghetata de visine si coacaze rosii am scos samburii din visine si coacazele de pe codite, apoi am pisat cu o furculita fructele, pastrand sucul lor. Este o reteta de inghetata foarte buna si racoritoare.
Pentru inghetata de visine si coacaze rosii am scos samburii din visine si coacazele de pe codite, apoi am pisat cu o furculita fructele, pastrand sucul lor. Am batut ouale spuma, am adaugat zaharul si zaharul vanilat si am batut din nou pana s-a intarit foarte bine. Dupa aceea am adaugat prin rasturnare peste spuma, smantana, fructele pisate si sucul acestora.
Compozitia am pus-o intr-o caserola si am dat-o la congelator. Am amestecat din cand in cand in inghetata pentru a evita formarea cristalelor de gheata.
Inghetata de visine si coacaze rosii se serveste a doua zi, in cupe sau pahare, simpla sau ornata cu fructe, frisca, fiecare cum vrea.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii