Inghetata din sucuri de fructe

Se bat albusurile spuma tare, se adauga treptat zaharul, o lingura de rom. Cind compozitia se tine de lingura (tel), se adauga galbenusurile si sucul

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 200 g de zahar
  • 200 g de frisca
  • o lingurita zahar vanilat
  • 300 ml suc de fructe (zmeura
  • coacaze
  • fragi)
  • 15 ml de rom

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma tare, se adauga treptat zaharul, o lingura de rom. Cind compozitia se tine de lingura (tel), se adauga galbenusurile si sucul de fructe si se pune vasul la bain-marie. Se bate compozitia in continuare 10-15 minute, amestecind continuu. Se adauga frisca, se pune compozitia in cupe (castroane, tavite), se lasa sa se raceasca si se da inghetata la congelator.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...