Se zdrobesc fructele, se strecoara prin tifon si se pun intr-un castron. In acest timp se amesteca iaurtul impreuna cu zaharul, pana cand devin spumo
Se zdrobesc fructele, se strecoara prin tifon si se pun intr-un castron. In acest timp se amesteca iaurtul impreuna cu zaharul, pana cand devin spumoase. Cand zaharul nu se mai simte in compozitie, se pune sucul de fructe si se rastoarna inghetata in forme speciale care se introduc in congelator pentru doua ore.
Se poate servi cu frisca sau decorat cu fructe.
Alte retete recomandate:
Galuste cu prune
Prajitura cu prune
Papanasi fierti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa