Pentru inghetata pralinata se pregateste crema la fel ca pentru inghetata de vanilie. Este un desert delicios de vara ce merge servit ca atare sau langa o felie de negresa.
Pentru inghetata pralinata se pregateste crema la fel ca pentru inghetata de vanilie. Se ard rumen deschis 100 g de zahar, in care se adauga migdale sau nuci. Cand s-a amestecat zaharul cu migdalele, se toarna cu totul pe masa de aluat udata cu apa si dupa ce s-a racit, se piseaza marunt si se amesteca cu crema. Se toarna in serbetiera si se pregateste la fel ca inghetata de vanilie.
Inghetata pralinata se serveste ca atare cu migdale prajite langa, sau langa un strudel sau o felie de negresa.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii