Pentru inghetata pralinata se pregateste crema la fel ca pentru inghetata de vanilie. Este un desert delicios de vara ce merge servit ca atare sau langa o felie de negresa.
Pentru inghetata pralinata se pregateste crema la fel ca pentru inghetata de vanilie. Se ard rumen deschis 100 g de zahar, in care se adauga migdale sau nuci. Cand s-a amestecat zaharul cu migdalele, se toarna cu totul pe masa de aluat udata cu apa si dupa ce s-a racit, se piseaza marunt si se amesteca cu crema. Se toarna in serbetiera si se pregateste la fel ca inghetata de vanilie.
Inghetata pralinata se serveste ca atare cu migdale prajite langa, sau langa un strudel sau o felie de negresa.
Am știut din start că o să ador această supă cremă de usturoi, pentru că îmi place mult usturoiul. O aveam...
Supa crema de usturoiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti