Bunatati de toamna
Merele spalate le taiem capacul si scoatem cotoarele cu lingurita sau cutitul.
Intr-un bol amestecam ciocolata taiata marunt, fulgi de ovaz, merisoarele, pulpa de portocala, untul de arahide si pulpa de la mere data prin razatoare.
Amestecam bine pana ce se omogenizeaza, umplem merele, adaugam nuca tocata deasupra si putin zahar brun.
Asezam merele in tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptorul incalzit pana ce se merele sunt moi.
Le putem servi cu ciocolata topita, sos de fructe sau cu inghetata de vanilie.
Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti