Bunatati de toamna
Merele spalate le taiem capacul si scoatem cotoarele cu lingurita sau cutitul.
Intr-un bol amestecam ciocolata taiata marunt, fulgi de ovaz, merisoarele, pulpa de portocala, untul de arahide si pulpa de la mere data prin razatoare.
Amestecam bine pana ce se omogenizeaza, umplem merele, adaugam nuca tocata deasupra si putin zahar brun.
Asezam merele in tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptorul incalzit pana ce se merele sunt moi.
Le putem servi cu ciocolata topita, sos de fructe sau cu inghetata de vanilie.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii