Orez cu lapte

Se spala orezul, se lasa 15 minute in apa calduta, apoi se pune la fiert impreuna cu laptele. Se fierbe aproximativ 20 minute, amestecand continuu.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • orez-1 ceasca
  • lapte- 1litru
  • zahar- 3 linguri
  • zahar vanilinat-1 pachet

Mod de preparare

Se spala orezul, se lasa 15 minute in apa calduta, apoi se pune la fiert impreuna cu laptele. Se fierbe aproximativ 20 minute, amestecand continuu. Cand orezul este fiert, se ia de pe foc, se adauga zaharul si zaharul vanilinat. Se pune in castron si se poate orna facultativ cu dulceata de capsune


Se serveste ca desert. Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...