Martipan cu migdale

Pentru aceasta reteta de martipan cu migdale va trebuie : 100 g nuca sau migdale macinate, 100 g zahar pudra.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g nuca sau migdale macinate
  • 100 g zahar pudra
  • coaja de la o lamaie
  • 1 pachetel de vanilie
  • 1-2 linguri de apa de trandafiri.

Mod de preparare

Pentru aceasta reteta de martipan cu migdale se framanta toate la un loc pana se obtine o pasta uniforma, se pune in folie si se da la rece, timp de douasprezece ore.


Dupa ce s-a racit, din martipanul cu migdale se pot face flori sau diferite forme.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...