Åži acum reteta: un albus de ou batut cu furculita dar ATENÅ¢IE nu sa faca spuma numai sa se dezlege. Apoi punem putin
Åži acum reteta: un albus de ou batut cu furculita dar ATENÅ¢IE nu sa faca spuma numai sa se dezlege. Apoi punem putina gelatina cam cat am lua cu trei degete (nu mai multa ca se face albusul gel) se pune la hidratat in 2 sau 3 lingurite de apa si se lasa 30 minute. Punem gelatina la dizolvat la microunde sau pe apa calda, dar sa fie dizolvata complet si se toarna in albus. Pe o bucata de sticla (cum ar fi de geam) se intinde cu un penson in strat nu prea gros, dar nici prea subtire. Am pus colorant rosu pentru a va arata grosimea stratului de albus. Se lasa asa la temperatura camerei sau langa o sursa de caldura cam 12 ore. Sa nu-l puneti la cuptor ca se albeste si isi pierde luciul. Dupa uscare se rade de pe sticla cu un cutitas.
Se pastreaza intr-un recipient bine inchis ferit de umezeala. Sclipiciul rezultat se pudreaza pe tort sau decoruri dupa ce acestea s-au uscat. Reteta propusa de FLOARE DE COLT 5
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa