Bastonase cu migdale si nuci

Se freaca galbenusurile cu zaharul pina se obtine o crema. Se adauga migdalele si nucile pisate, amestecate bine impreuna, faina si albusurile batute

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 280 gr. zahar
  • 70 gr. migdale
  • 70 gr. nuci
  • 100 gr. faina
  • 35 gr. unt

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul pina se obtine o crema. Se adauga migdalele si nucile pisate, amestecate bine impreuna, faina si albusurile batute spuma. Se unge cu unt o forma patrata de tabla. Se acopera cu o hirtie unsa si se toarna compozitia de 1 cm grosime. Se coace la foc potrivit.
Se folosesc la ceai, la crème reci si la inghetate.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornuri cu sana si fructe de toamna

Intr-o seara rece, chiar friguroasa, cum ar fi sa coaceti niste cornuri pufoase, delicioase, cu fructe de toamna? Va spun eu,...

Desert cornuri cu sana si fructe de toamna
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca