Se amesteca mai intii ouale cu zaharul, apoi se adauga celelalte ingrediente, se obtine un aluat lipicios si sfarimicios
Se amesteca mai intii ouale cu zaharul, apoi se adauga celelalte ingrediente, se obtine un aluat lipicios si sfarimicios, ca sa puteti lucra cu el folositi cu incredere faina si lucrati rapid.
Se fac suluri din aluat si se taie bastonasele.
Se pun la copt, la 180 grade celsius, 15 minute.
Se trec prin abundent zahar pudra si sunt gata.
E un pic greu de lucrat aluatul, dar au fost foarte buni si s-au terminat foooarte repede.
Reteta de la care plecasem eu era cu migdala, probabil s-ar putea folosi si nuci macinate pentru cine le are.
Pofta buna!
Reteta Betisoare cu alune a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Alte retete de biscuiti gasiti aici:
Biscuiti cu lapte ,
Biscuiti bicolori ,
Salam de biscuiti (de post)
Pentru aceasta reteta am avut ca sursa de inspiratie o reteta de-a Andreei.
Desert tort cu mere, nuci si crema de branzaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura