Albusurile se bat spuma tare, intr-un vas pus la cald. Se adauga cate putin zahar si coaja rasa de lamaie. Se bate oul in continuare, iar la final se
Albusurile se bat spuma tare, intr-un vas pus la cald. Se adauga cate putin zahar si coaja rasa de lamaie. Se bate oul in continuare, iar la final se adauga zeama de lamaie. Dupa ce nu se mai simte zaharul, se pun cu ajutorul unui cornet gramajoare pe o tava presarata cu faina, la distanta intre ele. Se pune tava in cuptorul cald si se lasa bezelele sa se usuce bine, dar fara sa-si schimbe culoarea.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete:
Prajitura cu visine
Chec pufos
Prajituri delicioase
Blatul se află la baza oricarei retete delicioase de pizza. Pentru a obține textura și nuanțele aromate ale retelor...
Pizza vegetariana cu blat Alka Pizza CaseiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura