Albusurile se bat spuma tare, intr-un vas pus la cald. Se adauga cate putin zahar si coaja rasa de lamaie. Se bate oul in continuare, iar la final se
Albusurile se bat spuma tare, intr-un vas pus la cald. Se adauga cate putin zahar si coaja rasa de lamaie. Se bate oul in continuare, iar la final se adauga zeama de lamaie. Dupa ce nu se mai simte zaharul, se pun cu ajutorul unui cornet gramajoare pe o tava presarata cu faina, la distanta intre ele. Se pune tava in cuptorul cald si se lasa bezelele sa se usuce bine, dar fara sa-si schimbe culoarea.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete:
Prajitura cu visine
Chec pufos
Prajituri delicioase
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa