Se pun intr-un vas albusurile cu zaharul, otetul si sarea si se amesteca. Separat, se tapeteaza cu hartie o tava si se pun cu lingurita mici gramajoa
Se pun intr-un vas albusurile cu zaharul, otetul si sarea si se amesteca. Separat, se tapeteaza cu hartie o tava si se pun cu lingurita mici gramajoare din compozitie. Se da tava la copt, la foc mic cu usa cuptorului intredeschisa.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Lapte de pasare
Cozonac moldovenesc
Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspeteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj