Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul pudra. Se adauga un plic se zahar vanilat si se omogenizeaza. Se unge o tava cu unt, se pune deasupr
Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul pudra. Se adauga un plic se zahar vanilat si se omogenizeaza. Se unge o tava cu unt, se pune deasupra o hartie de copt si se pun gramajoare de albus, la distanta intre ele. Se lasa la copt, la foc mic.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Tarta cu mere si crema de vanilie Lapte de pasare Ciocolata de casa
Risotto allo zafferano ... un preparat tipic zonei Lombardia (Italia) ... pe cat de simplu pe atit de indragit datorita...
Orez cu sofranOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj