Bezele

Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul pudra. Se adauga un plic se zahar vanilat si se omogenizeaza. Se unge o tava cu unt, se pune deasupr

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 albusuri
  • 9 linguri de zahar pudra
  • zahar vanilat
  • 1 lingura de unt

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul pudra. Se adauga un plic se zahar vanilat si se omogenizeaza. Se unge o tava cu unt, se pune deasupra o hartie de copt si se pun gramajoare de albus, la distanta intre ele. Se lasa la copt, la foc mic.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete de dulciuri:

Tarta cu mere si crema de vanilie Lapte de pasare Ciocolata de casa

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!