Se cern impreuna fainurile si zaharul si se adauga untul bucatele. Se amesteca pana se obtin firimituri. Se adauga oul si laptele rece si se omogen
Se cern impreuna fainurile si zaharul si se adauga untul bucatele.
Se amesteca pana se obtin firimituri.
Se adauga oul si laptele rece si se omogenizeaza.
Se imparte aluatul in 2 parti, se adauga cacao intr-una si apoi se formeaza din fiecare aluat cate o sfera, care se inveleste in folie si se lasa 30 minute la frigider.
Se formeaza suluri de 10 cm lungime (groase cam cat un creion, poate chiar si mai mult) si se impletesc bicolor.
Se coc pe hartie de copt, 15 minute la 175 grade C.
Daca e prea cald, se poate introduce tava, cu fursecurile gata formate in frigider-pentru 10 minute.
Se pot servi la o ceasca de lapte ori de cafea.
Alte retete recomandate:
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa