Biscuiti bicolori, impletiti

Se cern impreuna fainurile si zaharul si se adauga untul bucatele. Se amesteca pana se obtin firimituri. Se adauga oul si laptele rece si se omogen

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 310 g faina
  • 60 g faina de orez
  • 250 g zahar pudra
  • 185 g unt
  • 1 ou
  • 20 ml lapte
  • 20 g cacao fara zahar

Mod de preparare

Se cern impreuna fainurile si zaharul si se adauga untul bucatele.

Se amesteca pana se obtin firimituri.

Se adauga oul si laptele rece si se omogenizeaza.

Se imparte aluatul in 2 parti, se adauga cacao intr-una si apoi se formeaza din fiecare aluat cate o sfera, care se inveleste in folie si se lasa 30 minute la frigider.

Se formeaza suluri de 10 cm lungime (groase cam cat un creion, poate chiar si mai mult) si se impletesc bicolor.

Se coc pe hartie de copt, 15 minute la 175 grade C.

Daca e prea cald, se poate introduce tava, cu fursecurile gata formate in frigider-pentru 10 minute.


Se pot servi la o ceasca de lapte ori de cafea.

Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...