Biscuiti cu anason

Se amesteca totul intr-un castron, se freaca putin, se toarna o foaie subtire in tava unsa cu unt. Se da la cuptor. Dupa citeva minute, se trage tava

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 gr. zahar
  • 100 gr. faina
  • coaja de la o lamiie
  • anason sau nuci pisate

Mod de preparare

Se amesteca totul intr-un castron, se freaca putin, se toarna o foaie subtire in tava unsa cu unt. Se da la cuptor. Dupa citeva minute, se trage tava la gura cuptorului, se taie coca repede in felii lungi, care se rasucesc in spirala. Se dau din nou la cuptor, pentru a se rumeni putin. Se pot face din aceasta compozitie si fursecuri care se toarna cu lingurinta in tava.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...