Biscuiti cu ciocolata

Se freaca untul la care se adauga ouale unul cate unul, apoi zaharul pudra, faina si vanilia. Aluatul obtinut trebuie sa fie moale. Se pune in sprit s

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 2 portii: 800 gr. unt
  • 400 gr. zahar pudra
  • 5 oua
  • 1.100 kg faina
  • 2 pachetele zahar vanilat
  • glazura de ciocolata din plic sau preparata in casa
  • gem
  • fistic (aprox. 300 gr.) nesarat
  • prajit si taiat bucatele mici - nu macinat
  • eventual taiat cu robotul de bucatarie

Mod de preparare

Se freaca untul la care se adauga ouale unul cate unul, apoi zaharul pudra, faina si vanilia. Aluatul obtinut trebuie sa fie moale. Se pune in sprit si se coc forme direct in tava, cam 8-10 minute. Se lipesc cate 2 cu gem si jumatate din ele se cufunda in glazura de ciocolata calda, dupa care se dau prin fisticul zdrobit.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...