• mixeaza untul moale cu zaharul alb si brun cu ajutorul telului Breville Hand Blender, apoi adauga oul si vanilia si mixeaza pana ce amestecul devine cremos
• amesteca intr-un bol faina, scortisoara si praful de copt si adauga-le in compozitie, amestecand lejer cu o spatula
• taie ciocolata alba cuburi mici si pune-o impreuna cu stafidele in aluatul de biscuiti
• omogenizeaza usor compozitia si pune apoi biscuitii cu o lingura intr-o tava tapetata cu hartie de copt
• coace-i la 180⁰C in cuptorul preincalzit in prealabil, cam 10 minute, pana devin usor aurii.
Savureaza cu placere!
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti