Faina se amesteca cu untul moale, zaharul, zaharul vanilat, un galbenus si cu coaja de lamaie. Se framanta bine aluatul obtinut si se intinde pe o pl
Faina se amesteca cu untul moale, zaharul, zaharul vanilat, un galbenus si cu coaja de lamaie. Se framanta bine aluatul obtinut si se intinde pe o planseta o foaie mai groasa. Se fac forme cu paharul si se asaza pe o tava unsa. Se pune apoi tava in cuptorul incalzit in prealabil. Dupa ce s-au copt, biscuitii se lipesc doi cate doi cu crema de ciocolata intre ei.
Se servesc cu lapte.
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Ciocolata de casa
Gogosi pufoase
Cu această rețetă particip la Provocarea Weekend cu spor,a cărei inițiatoare este @Ștefania Anastasiu, iar în...
Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legumeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj