Faina se amesteca cu untul moale, zaharul, zaharul vanilat, un galbenus si cu coaja de lamaie. Se framanta bine aluatul obtinut si se intinde pe o pl
Faina se amesteca cu untul moale, zaharul, zaharul vanilat, un galbenus si cu coaja de lamaie. Se framanta bine aluatul obtinut si se intinde pe o planseta o foaie mai groasa. Se fac forme cu paharul si se asaza pe o tava unsa. Se pune apoi tava in cuptorul incalzit in prealabil. Dupa ce s-au copt, biscuitii se lipesc doi cate doi cu crema de ciocolata intre ei.
Se servesc cu lapte.
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Ciocolata de casa
Gogosi pufoase
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa