Faina se amesteca cu untul moale, zaharul, zaharul vanilat, un galbenus si cu coaja de lamaie. Se framanta bine aluatul obtinut si se intinde pe o pl
Faina se amesteca cu untul moale, zaharul, zaharul vanilat, un galbenus si cu coaja de lamaie. Se framanta bine aluatul obtinut si se intinde pe o planseta o foaie mai groasa. Se fac forme cu paharul si se asaza pe o tava unsa. Se pune apoi tava in cuptorul incalzit in prealabil. Dupa ce s-au copt, biscuitii se lipesc doi cate doi cu crema de ciocolata intre ei.
Se servesc cu lapte.
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Ciocolata de casa
Gogosi pufoase
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa