Oul se bate spuma impreuna cu zaharul, se adauga faina si praful de copt, apoi untul si sarea. Aluatul se framanta si se lasa timp de o ora sa se odi
Oul se bate spuma impreuna cu zaharul, se adauga faina si praful de copt, apoi untul si sarea. Aluatul se framanta si se lasa timp de o ora sa se odihneasca. Se intinde apoi pe o planseta o foaie de circa 2 mm grosime, din care se decupeaza rondele. Se fac apoi pe jumatate din numarul biscuitilor, in mijloc trei gauri mici. Se coc 15 minute la foc mic, intr-o tava unsa cu unt si se lasa la racit. Se ung apoi cu dulceata biscuitii intregi si se acopera cu ceilalti.
Se servesc cu ceai sau lapte.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple Cornulete cu rahat Tiramisu
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa