Biscuiti cu dulceata

Oul se bate spuma impreuna cu zaharul, se adauga faina si praful de copt, apoi untul si sarea. Aluatul se framanta si se lasa timp de o ora sa se odi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 75 gr zahar
  • 150 gr faina
  • 1 jumatate lingurita de praf de copt
  • 50 gr unt
  • dulceata
  • sare

Mod de preparare

Oul se bate spuma impreuna cu zaharul, se adauga faina si praful de copt, apoi untul si sarea. Aluatul se framanta si se lasa timp de o ora sa se odihneasca. Se intinde apoi pe o planseta o foaie de circa 2 mm grosime, din care se decupeaza rondele. Se fac apoi pe jumatate din numarul biscuitilor, in mijloc trei gauri mici. Se coc 15 minute la foc mic, intr-o tava unsa cu unt si se lasa la racit. Se ung apoi cu dulceata biscuitii intregi si se acopera cu ceilalti.


Se servesc cu ceai sau lapte.

Alte retete de dulciuri:

Prajituri simple Cornulete cu rahat Tiramisu

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Felii de ciocolata

O prajitura ciocolatoasa, fabuloasa!

Felii de ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii