Untul se freaca spuma cu zaharul. Se adauga galbenusurile trecute prin sita, esenta de migdale si, la sfirsit, se pune faina incetul cu incetul. Se fr
Untul se freaca spuma cu zaharul. Se adauga galbenusurile trecute prin sita, esenta de migdale si, la sfirsit, se pune faina incetul cu incetul. Se framinta aluatul obtinut, se trece prin masina de tocat carne la care se ataseaza aparatul de biscuiti si se formeaza batoane lungi de 5-6 cm, care se coc intr-o tava presarata cu faina, la foc potrivit 15-20 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa