Biscuiti cu lamaie

Se amesteca ingredientele de baza pentru aluat si smantana pana obtinem un aluat omogen care se poate intinde. Se intinde subtire, se fac forme dupa p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 60 dg faina
  • 20dg zahar
  • 20 dg unt
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • coaja razuita de la o lamaie
  • smantana

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele de baza pentru aluat si smantana pana obtinem un aluat omogen care se poate intinde. Se intinde subtire, se fac forme dupa preferinta si se coc pana devin rumene.
Alte retete recomandate:

Tarta cu visine

sirop visine

Gem visine

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cheesecake cu ciocolata la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiune

Aveam eu în plan un Cheesecake pregătit la Slow Cooker, dar întâmplarea a făcut să descopăr că pot...

Cheesecake cu ciocolata la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiune
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca