Untul se freaca spuma cu zaharul, se adauga oul, esenta de vanilie, praful de copt dizolvat in lapte si faina si se framanta bine. Aluatul se lasa sa
Untul se freaca spuma cu zaharul, se adauga oul, esenta de vanilie, praful de copt dizolvat in lapte si faina si se framanta bine. Aluatul se lasa sa stea o ora, apoi se intinde intr-o foaie care se taie in diferite forme. Acestia se pun in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se introduce la cuptor, la foc potrivit. Biscuitii se scot din tava fierbinti.
Se pot servi simpli sau uniti cu gem, crema de ciocolata sau rahat.
Sursa acestei retete este retete-de-mancaruri.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa