Se bat 3 albusuri spuma cu 75 g zahar si un praf mic de sare. Se adauga 180 g migdale curatate si taiate fin si un varf de lingura de faina. Se unge o
Se bat 3 albusuri spuma cu 75 g zahar si un praf mic de sare. Se adauga 180 g migdale curatate si taiate fin si un varf de lingura de faina. Se unge o tava si se pune din compozitie cu lingurita, netezind cu dosul linguritei ca sa se intinda egal. Se coc vreo zece minute la foc tare. Se scot cu cutitul, se pun pe un rulou special, sau pe o sticla ca sa ia forma rotunda.
Dragii mei, ce ziceti de niste bomboane Raffaello facute in casa? Nu stiu voi, dar eu sunt mare amatoare de nuca de cocos....
Bomboane Raffaello (reteta video)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura