Biscuiti cu smantana

Se amesteca bine faina cu zaharul, smantana si untul. Aluatul rezultat se lasa la rece pentru aproximativ 2 ore. Se ia apoi aluatul si se intinde o f

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri smantana
  • 150 gr unt
  • 250 gr faina
  • 1 pahar zahar
  • gem si nuca pentru umplutura

Mod de preparare

Se amesteca bine faina cu zaharul, smantana si untul. Aluatul rezultat se lasa la rece pentru aproximativ 2 ore. Se ia apoi aluatul si se intinde o foaie, se taie in forme patrate si se umplu cate doua cu gem si nuca maruntita. Se pun formele intr-o tava si se da la cuptor, la foc potrivit.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete de dulciuri:

Tiramisu

Ciocolata de casa

Lapte de pasare

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii