Biscuiti cu smantana

Se amesteca bine faina cu zaharul, smantana si untul. Aluatul rezultat se lasa la rece pentru aproximativ 2 ore. Se ia apoi aluatul si se intinde o f

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri smantana
  • 150 gr unt
  • 250 gr faina
  • 1 pahar zahar
  • gem si nuca pentru umplutura

Mod de preparare

Se amesteca bine faina cu zaharul, smantana si untul. Aluatul rezultat se lasa la rece pentru aproximativ 2 ore. Se ia apoi aluatul si se intinde o foaie, se taie in forme patrate si se umplu cate doua cu gem si nuca maruntita. Se pun formele intr-o tava si se da la cuptor, la foc potrivit.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete de dulciuri:

Tiramisu

Ciocolata de casa

Lapte de pasare

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare din boabe de soia

Mancare din boabe de soia
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa