Stafidele alese si spalate se pun intr-o ceasca cu rom si se lasa 30 minute. Separat se freaca untul cu zaharul pina devine spumos. Se adauga apoi pe
Stafidele alese si spalate se pun intr-o ceasca cu rom si se lasa 30 minute. Separat se freaca untul cu zaharul pina devine spumos. Se adauga apoi pe rind ouale, faina, amestecind mereu cu o lingura de lemn si la sfirsit stafidele. Pe o tava unsa cu unt si presarata cu faina se pun, cu o lingurita, mici gramajoare din compozitie. Trebuie sa se lasa o distanta mai mare intre gramajoare, deoarece la cald se intind mult. Se pune tava in cuptor la foc potrivit, sa se rumeneasca biscuitii usor. Se scot din tava cu ajutorul unui cutit , cind sint calzi.
Blatul se află la baza oricarei retete delicioase de pizza. Pentru a obține textura și nuanțele aromate ale retelor...
Pizza vegetariana cu blat Alka Pizza CaseiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura