Stafidele se inmoaie, apoi se taie marunt. Faina se framanta bine cu praful de copt, zaharul, margarina, stafidele si se pune in frigider ½ ora. Ap
Stafidele se inmoaie, apoi se taie marunt. Faina se framanta bine cu praful de copt, zaharul, margarina, stafidele si se pune in frigider ½ ora. Apoi se imparte in 4 parti si se fac niste fasii de doua degete grosime. Se pregateste o tava cu hartie pentru copt si se intinde aluatul pana se face de aprox. 4 mm. Deasupra se unge cu ou batut si se pun pe latura ingusta migdalele taiate marunt. Se coc in cuptor la foc potrivit (175 grade) timp de 20 minute. Se lasa putin sa se raceasca.
Alte dulciuri retete recomandate
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa