Biscuiti de albus

Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul cate putin, batand mereu, pana cand albusul se tine de tel. Se inglobeaza in albusuri uleiul si vanili

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 albusuri
  • 200 g faina
  • 300 g zahar
  • 100 ml ulei
  • vanilie

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul cate putin, batand mereu, pana cand albusul se tine de tel. Se inglobeaza in albusuri uleiul si vanilia.

Se toarna compozitia intr-o forma de chec tapetata si se coace la foc moale timp de 45 de minute. Se scoate forma din cuptor, se lasa checul la racit si se taie felii, apoi se usuca in cuptor.
Se pot servi cu gem.

Alte retete recomandate:

Cornulete cu nuca

Prajitura cu biscuiti, lamaie si nuca

Pandispan

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...