Se freaca spuma untul cu oul si zaharul, se adauga vanilia sau coaja de lamiie si se framinta bine cu faina. Se lasa aluatul sa se odihneasca 15-20 mi
Se freaca spuma untul cu oul si zaharul, se adauga vanilia sau coaja de lamiie si se framinta bine cu faina. Se lasa aluatul sa se odihneasca 15-20 minute la loc rece. Din acest aluat se fac biscuitii cu ajutorul aparatului special de biscuiti spritati care se ataseaza la masina de tocat carne. Se pun in tava la copt presarata cu putina faina la distanta de 1 cm si se da la cuptor la foc potrivit.
A iesit tort parfumat, aromat, delicios! Cei care au degustat au mai cerut o portie: ). Pt reteta m-am insipart de la...
Reteta tort MariaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura