Faina si untul se framanta , pana se omogenizeaza si obtineti un aluat . Se adauga cele 5 galbenusuri, zaharul si scortisoara ( 1-2 linguritze , cum v
Faina si untul se framanta , pana se omogenizeaza si obtineti un aluat .
Se adauga cele 5 galbenusuri, zaharul si scortisoara ( 1-2 linguritze , cum va place).
Se amesteca toate bine, si in final se adauga migdalele macinate.
Aluatul obtinut se lasa la odihna 1h30-2h. apoi se intinde o foaie ( cate o bucata de aluat) si se taie forme cum doriti.
Se aseaza in tava de aragaz, se ung cu ou si se presara un pic de zahar. 15 minute la 200°C in cuptorul preincalzit.
Se scot apoi, se lasa pe o grila sa se raceasca, si se pastreaza in cutii de metal.
Pofta buna!
Reteta Biscuitii bunicii a fost propusa de stella pe forum culinar.ro
Alte retete de biscuiti gasiti aici:
Biscuiti cu forme,
Biscuiti cu cereale, Rapid si sanatos!,
Biscuiti cu scortisoara
Descoperă alaturi de Andra Mihail rețeta delicioasă de mousse de căpșuni cu iaurt, un desert ușor și răcoritor...
Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura