Braduti de portocale

Se framanta un aluat din unt, 50 gr zahar pudra, ou, coaja rasa de portocala si faina. Se infasoara apoi si se lasa la frigider 30 de minute, dupa ca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr unt
  • 250 gr zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 varf cutit coaja rasa de portocala
  • 150 gr faina
  • 1-2 linguri suc de portocale

Mod de preparare

Se framanta un aluat din unt, 50 gr zahar pudra, ou, coaja rasa de portocala si faina. Se infasoara apoi si se lasa la frigider 30 de minute, dupa care se intinde o foaie de aluat din care se decupeaza stelute si flori de diferite dimensiuni. Se modeleaza din restul de aluat bilute. Se pun apoi pe tava tapetata cu hartie de copt si se coc 12-15 minute, dupa care se lasa la racit. Se amesteca restul de zahar pudra cu sucul de portocale, se omogenizeaza si se decoreaza fursecurile cu glazura.


Se ansambleaza fursecurile sub forma de braduti si se lipesc cu glazura. Alte retete de dulciuri: Prajitura cu visine Ciocolata de casa Tiramisu

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...