Branzoaica ceha

Se amesteca bine ingredientele de baza pentru aluat, se intinde intr-o tava si se coace in cuptor preincalzit timp de 5-10 minute. Se prepara umplutur

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat:
  • 20 dg faina
  • 20 dg zahar praf
  • 20 dg nuci macinate
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 15 dg margarina
  • Umplutura:
  • 75 dg branza
  • 15 dg margarina
  • 15 dg zahar
  • 3 linguri de faina
  • 5 galbenusuri de ou
  • 1 zahar vanilat
  • Glazura:
  • 5 albusuri de ou
  • 20 dg zahar

Mod de preparare

Se amesteca bine ingredientele de baza pentru aluat, se intinde intr-o tava si se coace in cuptor preincalzit timp de 5-10 minute. Se prepara umplutura, si se intinde uniform peste aluat. Se introduce din nou la cuptor si intre timp se bate o spuma tare din 5 albususri de ou si 20 dg zahar. Se intinde si aceasta deasupra si se lasa la cuptor pana se rumeneste.
Alte retete recomandate:

Tort de mere

Prajitura visine

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chec cu nuca si ciocolata

Un chec delicios cu nuca prajita si multa ciocolata

Chec cu nuca si ciocolata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca