Branzoaica ceha

Se amesteca bine ingredientele de baza pentru aluat, se intinde intr-o tava si se coace in cuptor preincalzit timp de 5-10 minute. Se prepara umplutur

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat:
  • 20 dg faina
  • 20 dg zahar praf
  • 20 dg nuci macinate
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 15 dg margarina
  • Umplutura:
  • 75 dg branza
  • 15 dg margarina
  • 15 dg zahar
  • 3 linguri de faina
  • 5 galbenusuri de ou
  • 1 zahar vanilat
  • Glazura:
  • 5 albusuri de ou
  • 20 dg zahar

Mod de preparare

Se amesteca bine ingredientele de baza pentru aluat, se intinde intr-o tava si se coace in cuptor preincalzit timp de 5-10 minute. Se prepara umplutura, si se intinde uniform peste aluat. Se introduce din nou la cuptor si intre timp se bate o spuma tare din 5 albususri de ou si 20 dg zahar. Se intinde si aceasta deasupra si se lasa la cuptor pana se rumeneste.
Alte retete recomandate:

Tort de mere

Prajitura visine

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...